Monday, November 17, 2008

Homework by teacher Zana

Cikgu Zana kerja rumah dah siap... maaf atas kelewatan... almaklum lah anak murid bz a... harap dpt full marks yer cikgu.
Basically aku ni kerja kerani cabuk jo (Multimedia U) MMU bahagian PJJ under faculty of Management, so kalo korang nak further study in Management leh a contact aku.... opis aku ni luas..lupa a nak snap whole opis... depan meja aku ni ada kaunter tuk student...depa x leh sesuka hati masuk opis... tp yg jenis ada bau atas kepala tu selamber mak pak depa jer... slalu yg degil ketegak ni bukan rakyat mesia... iranian..org iran ni degil nak mampos... kdg tu aku rasa nak pelangkung jer... ha..dah tersasar plak citer ni... dlm satu opis luas ni byk bahagian, undergrate (incampus & outcampus) postgrate ( MBA & DBA)...
Nilah meja aku dr pandangan belakang a...kecik jer tempat aku.... aku mmg suka duk camni di kelilingi meja...kiri kanan meja... patutnya cluster asal sampai kat sharpener jer.. aku + lagi meja.. so kalo aku duduk kurang sopan pun org sebelah x lah nampakkan... hehehe


Nilah pc aku yg masih gak gedabak cam tuan dia..mmu ni x implement g monitor yg slim melim tu kat staff.. kat stud jer yg slim melim tu (dlm lab la).... tu screen saver aku..pic anak² akulah...
sebelha kiri aku adalah folder tuk aku simpan segala directory, dictionary & delivery book... so segala ry ry kat situ yerk... siap ada lesyen ok.. losyen tgn.. maklum a kerja dlm etonkan...hukhuk
alamak..pic ni cam terjongkit a..inilah meja kat belakang aku yg aku + tu... meja ni slalunya menjadi port aku bergossiping ngan clique... tmpt mkn & tmpt aku buat kerja yg x perlu pc a.. kat situ ada printer & segala mcm katalog... hpa ado, avon pun ado...begitu jugak leno... hehehe..
tulah kaunter yg aku ckp tu.... cam kaunter bank suatu ketika dulu a...
yg ni plak area sebelah kanan aku.. sila lah abaikan apa yg korang rasa x patut eh... Amacam cikgu zana..ok tak ?...puashati tak..? x per x puashati meh dtg sini..opis aku ni xda masalah sesapa pun leh masuk kecuali student...hehehe...

4 comments:

Sue@MamaMaryam said...

hehe..sy belum buat lg akak..ohhhhhhhhh byknya sy utang tagged!! kemasnya meja akak.. akak x tgk lg meja sy.. ahaks.. lieya dah tgk life lagik.. pengsan !!!

Ayong said...

wahhh sangat kemas lah meja akak ni yong tgk!

kagumyong!

pasal kalau akak tgk meja yong, akak akan pening! hehehehehehe

Cik Puan Mimi said...

jue, kemas la meja jue, tenang jer mata memandang.. kat workstation mimi penuh dengan souvenior.. penat nak susun kekadang tu

Zanna_MamaBatrice said...

tu dia..anak murid nak siapkan kerja sekolah...
erm...pasai lambat cikgu kasi 99% je yerk..muuaahhaaahhh...

amboi...meja keliling ha...senang nak main nyorok erk kak jeu...
tp meja kerja kak jue..kemas jer...senang nak capai apa2 yg perlu erk...
siap ada meja utk tgk catalog tu....hoooooo

comel arr pooh yg main nyorok2 kat belakang pc akak tu....cam nak colek jer.....