Monday, November 10, 2008

beday bash Mia&Mija

First of all nak ucap mekasih bebanyak kat tuan umah, Pn.Lieya & En. Shah yg sudi mengundang kami sekeluarga ke beday bas Mia& Mija. Maaf atas kelewatan x pat join cake cutting... papa dnd kena p kerja plak pg tu....kena supervive contractor buat kerja.... menciiii
sampai kat tangga cafe rasa mas tu.. selisih ngan sue & co dah nak balik dah... sampai kat pintu atas..mimi & co pun nak balik gak... makanan semua sedap belaka tp dnd x mo mkn leka geledah party pack...


Balik dari beday bash tu kami singgah alamanda cari barang dapur sket.... on e way nak balik lalu kat habib... aku mcm kenal jer org yg kat dlm habib tu..siap aku undur balik tu...."aikkk beli brg kemas baru ke cik puan mimi..?" lebih kurang kul 5 dah sampai umah semula & sessi melepak kat rumah lah plak...


2nd beday princess with my lil princess.. susah tul nak snap budak 2 org nie... dalila siap jerit² marah kat aku..xmo ambik gambor...yg si mija plak..selambar jer mkn kek x peduli kiri kanan dah... 1st beday princess badmood a..dah ngantuks rasanya...

ni antara picas kat sana yg sempat aku abadikan... mak pantin cam biasa lah bzssskan..... pic ngan family tuan rumah blur sket a....


ni masa kat alamanda... layankan bebudak 2 org ni naik menatang ni sat...kalo tak danish ajak p main kat bawah RASA tu..lglah aku x kose....aku suker pic dalila cium sumi ..ngan pipi semua comot mkn 'ochet' tetap nak interprem...
Harap tuan² puteri suka lah yek present yg x seberapa itew....

8 comments:

Jasfyra said...

meriah nya besday bash mia&mija..saya xdpt p sbb ada kursus..kalo saya dpt p leh kita jumpa kan

wanie said...

semua ke alamanda nampaknye lepas pegi birthday bash mia & mija..wanie pun ingat nak ke alamanda jugak..tapi kena balik..hubby nak siapkan album customer dia

Cik Puan Mimi said...

hehehe, jue kau siap undur lagi nak tengok aku kat dalam habib kan.. hehehe

pstt kita beli gelang kaki la.. yang lama dah putus.. kebetulan tengah promosi RM89 segram (untuk haritu saja) so harini dah jadi harga asal RM101 segram.

tu la tak sempat apa dah masa jumpa jue kat depan pintu tu.. sebab emily dah ngantuk sangat nak tido.. nanti datang tak bash hardy??

lieya_latif said...

tu le pasal...sume serbu alamanda yeak he he he hehe....kak jue terima kasih yeak sudi mencemar duli datang majlis lieya....mmg terharu sangat sambutan kawan2....terima kasih jugak pressie dari danish n dalila...suke mia n mija.......

hah!!! kantoi!!! ape laa cik puan mimi kite shopping!!! jeng jeng jeng.....sure gelang baru tu he hehe

mrs khairul said...

kak jue..sume org cite psl bash anak2 lieya kan..ni yg membuatkan aku tersgt jeles...

dalila dok borak apa tuh ngan beday girl? akak dtg x beday hardy? kita br jumpa sekali kn..masa kt OU dulu..tu pun tak sempat borak2 sgt..

Mimi~Najeeb said...

wah..seronoknyer gi befday bash mia n mija..rugi la x join..kalo tak bole kita jumpa..

Hirda Ibrahim said...

tu la jue,
aku rasanya dh lama balik kot. kalu x de hal, rasanya aku dok lama skit.
x pe la, jumpa kat umah aku je nanti. time tu kalu x jumpa aku gak, aku x tau nk kata apa la.. hahaha..

Ayong said...

kak jue, pes time jumpa kak jue..tu yang cam terkedu sket..ehehehe malu! :)tak dpt borak lelama pun...dah la yong pas tension sbb sesat barat..:)

akak pun serbu alamanda jugak ye.:)