Tuesday, November 18, 2008

apakah maknanya ini..???

Aku nak minta tlg korang describe apakah maknanya pic² kat bawah nie...dan apa yg anak dara aku ni sedang buat...



17 comments:

Cik Puan Mimi said...

heheh malu la dalila, dalila nak nenen kan bear tu ek..

tu dia nak adik la tu jue.. ko tak faham2 lagi ker.. hahahahah

eija28 said...

alah kak jue...tak faham lg ke...dalila nak adik tu.....huhuhu

Mimi~Najeeb said...

hihi..comey la Dalila..nak bagi bear tu nenen ye..bagus la camtu Jue. Kecik2 lagi da pro b/feeding :D

Zanna_MamaBatrice said...

dalila nenen kan bear erk...
hik hik hik
kak jue...dalila dah bagi hint nak adik ler........

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

ala cianyer auntie tengok dalila ni..jue, ko ni tak faham2..dah jgn tunggu2 lagi..mulakan usaha..keh..keh..pandai tul dalila ni erk..

Sue@MamaMaryam said...

hahahaha dalila kasi susu ek ..hihihi x thn nak gelak la..

akak..chanteknya rambut br dalila... tambah cute dia.. hehehe rasa nak geget idung dia tu..

lieya_latif said...

kak jueeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

lieya tgk pic ni terus gelak gile2 tau.....cian anak ko kak...dah cepat2 gi proses adik baru he he he he he

dari hal lainnyer...dalila dah bersedia utk menjawat jawatan sebagai kakak lee tuuu he hehe he

Hirda Ibrahim said...

BFEED??? LOL... cayalah..kecik2 dh terer nihh... hehehe

~~ciklinn~~ said...

amboi2.. bukan main anak dara nie...

hehhehe nak adik tu kak,...

wanie said...

wah dalila..kecik2 dah pandai nak nenenkan bear ye...nanti dah besar leh bf anak sendiri pulak..

dalila nak adik kot..cepat2 la bagi dia adik...ahakss

MAMA IQA said...

huhu..berlakon jd mcm omak eh ye..hehe..dalila nk adik lg la kak

Puan Iza said...

jue...pandainya dalila nie...siap bfeed bear tu....ke dia nak adik nie....hehehe..

azie(mama auni& erin) said...

la akak xtau ker...mai azie bg tau pssssstttt dia teringin jadi kakak...dia nak adik la tue...ha akak mcmnana? mau kaaaaa...

rep: nak pindah dah akak ..nnt leh jumpa ya

yong said...

hahahahahhahaha
kak jue.
dia mintak adik lah.
ala akak ni, buat tak paham lak signal dia tu..
hehehehehe

Umi Aida said...

hehehe jue, lala nak adek tu..mama dia jer x paham2

eija28 said...

kak jue telah di tag yerk...sila tgk kat blog eija...

mrs khairul said...

keh..keh..lawak lah dalila nih..dalila stil menyusu badan ye kak jue?tu yg dia 'ala2 bg susu kt baby kot...heheheh ..nk adik eh..

kak jue kanda pun mcm tu gaks tau..pantang adik dia nagis cpt2 dia selak bj nk ks mimilk..perggg..mcmlah dia ada mimilk..nak gelak je aku...