Monday, November 17, 2008

Besday Bash Hardy Shah


Ahad bersamaan 16/Nov/2008, bertempat Taman Pingggiran USJ.

First, many thanks to Hirda & En. Shahnun coz sudi invite daku sefamily... makanan semua daboms ok.. . en.e1 siap tambah lagi tu..coz slalunya dia kureng sket nasi² camni...aku mkn x brapa byk kenyang...mekacih daun keladi yer lenkali kalo ado mkn free jgn lupa undang lagi..

Second, syabas kat diri sendiri yg berjaya jd core pilot terbaik en.e1 kami sampai tanpa sosat..

Thirdly, aku sgt gumbira & bahagia dpt jumper korang semua.... start from fp sampai korang
berblogging aku pun turut berblogging...sbb aku xmo kehilangan korang....sob..sob..sedey + terharu ok... korang mmg sporting yg amat....

Majlis sungguh meriah cuma pic yg aku snap cam x berapa nak meriahlah... korang pun pasankan..dalila tu syik melilit jer kat kaki aku ni.. kalo x kat kaki kat pinggang...rimas weiii.. nak suh duk kat papa dia kesian plak.. panaskan kat luar tu... sib baik danish leh bawak diri...ampon hirda...dah pandai bw diri masalah jugak... habis satu umah ko dia explore hirda weeei.. dlm diam dia sempat naik atas.... dlm keter dia citer .." abg naik atas mama...ada mainan." adush...ampon ya tuan rumah...sungguhlah anak ku itew menunjukkan hints yg begitu nyata & jelas agar mama & papanya pindah umah terrace..huhu.. sbb aku dah noted dah..setai kali p umah org 2ble stry ni dia melsti p tgkt atas...pening aku pening...

so ni jerlah pic yg sempat aku klik..klik..

beday boy & his parents

mak pantin..mmglah always bzskan

The cake..Choc Indulgent form SR (cake ni nampak berdiri coz aku ambik dr arah terbalik)

The sweet mini cup cakes

The party pack


Aku, dalila, mimi, farhan, emily, lieya & mija

Sue & maryam

Adam son of Sab aka photog on that day
Danish wearing the party cap

Dalila yg a bit moody...
cik puan mimi kita...yg raut wajahnya ala² tensi ngan cameranya itew... dlm hati tuan umah :p lah rembat yg baru cik puan mimi oooiii...beri lalaun..beri laluan...

Kemanakah arah tujuan kami selepas itew...tunggu next n3 ok....

11 comments:

Cik Puan Mimi said...

aku punya la khusyuk baca entry ko ni, tetiba ada plak adengan yang tak ingin aku tengok.. waaa sempat kau snap gambar aku tengah tensi ek.. bijak2.. hehehe

dulo2kan aku tengok kau macam sombong sikit tau jue, pastu lelama seronok kawan dengan kau.. rupanya tak sombong, malah baik plak tu.. nasib kita semua dah tukar pada blog kan, kalau tak mesti kita dah lost contact.. rasanya kita stat kenal time kat kidsport kan..

meriah betul bash hardy tu, memang best makan2an diakan.. memang puas la makan, aku pun hilang jap diet.. lepas gi umah hirda dan as, aku pun pi ronda OU tau..

Hirda Ibrahim said...

SYABAS BETEI!! hahaha...
bagus la co pilot nihh...

anyway...thanks jue coz sudi dtg bash hardy...
aku pun nampak dalila cam moody.

pasal danish tu takpeeee... x de hal lah...
kat atas tu hardy dok main dgn cousin2 dia. pastu danish pulak dh besar, mesti dia nk main dgn budak baya2 dia kan?
thanks for the book, cousin2 hardy yg over excited dok pusing2 roda tu.. hahaha
ps: ko lah blog pertama yg aku lawat ada pic goody bag & party hat!! syabas sekali lagi...muhahahah...

Hirda Ibrahim said...

eh nk tambah...
pic korang bertiga tu rasanya aku snap kot & aku telah nampak apa yg sebabkan cik puan mimi stress..
hahahha
cam ada ulat/cacing kat screen dia.
jue,
pic last itu cute!! cam betui je apa yg mimi & aku pikir...hahahha

eija28 said...

dah hapdet pun kak jue punyer citer....sempat lg anak bujang akak ronda2 naik sampai tingkat atas...huhuhu...sempat gak berborak dgn akak walaupun x lama...nice to meet u...

Sue@MamaMaryam said...

har har har.. akak ni meriah sggh cerita... ada pic sy n maryam ek..nak amik eh..huhu km kurang pic bsama..nasib akak amik... :)

Mimi~Najeeb said...

Jue..nice meeting u..kalo ada kesempatan jumpa lg bole borak lelama sket kan :D
Sama la kita pun Jue, tak dpt nk snap byk pics sbb ber-2 je dgn Najeeb

Zanna_MamaBatrice said...

tu dia...
turn kak jue plak update citer besday bash of d year ....hardy boy

meriah erk kak...
kalu ler dekat..leh jumpa akak and dalila...hu hu hu...gue jauh di selatan..waaaaaa

kemain siap ambil gambar kek berdiri gitewww....cayork ler kak...

azie(mama auni& erin) said...

hihi..wah menarik yer akak..jeles tau xdapat nak join

~~ciklinn~~ said...

wah seronoknya gi besday.... meriah sungguh ha linn tgok...

biru putih mata hitam ku.. heheheh sweet sgt kaler nie kan....

akak linn sukalah sgtt tgok dalila pakai baju kurung.... gambar header tu...dgn yg kat entry sebelumnie... suka sgtt linn tgok...

ILA said...

Kak Jue.....

1st time jumpa ngan akak yg sporting gak...nak gak borak2 ngan kita!!! Memula tu cam segan jugak maklomla blm pernah berbual sebelum ni...tp, alhamdulillah akak x sombong pon

Harap2 lps ni leh la jumpa lg!!

mrs khairul said...

hi kak jue..amboi sakan korg posing ye..xdpt jumpa la kita nmpknya..nnt akak dtg bash asiq tak?