Thursday, April 30, 2009

beday bash AnA..belated entry...

memula nak ucap mekasih pada tuan punya majlis sue & azie yg sudin undang kami ke majlis ulang tahun kelahiran puteri2 meraka Annur & Auni.
tarikh:25 April 09 (sabtu)
masa:8.00pm
tempat: umah cik. sue mama maryam aka annur

agak ketinggalan ketapi entry I nie..hehehe... org lain semua dah update daku baru ni berkesempatan... ni pun i siap 1/2 day tau.... 1/2 day....???? semata2 nak menghupdate blog...??? hehehehe... dok a.. i 1/2 sbb nak blk kg mlaka..nak hantar pil lik mlaka... so ada masa terluang sket ni baik i updatekan.. kang trus lapuk camtu jer..hehe

sebelum jln harus panas enjin keter dulu.. sementara tu harus lah bersnap snap dulukan...
majlis yg sederhana tapi tetap meriah.... i org kedua sampei selepas Linda & anakanda tercinta the hencem boy Ghazi...

pic Ghazi sahaja okeh.. pic ummeh xder a... sorry eh ummeh Ghazi... siap pakai baju melayu lagi encem boy nie....

nilah kedua princess yg potong kek on that day.. chumells jer... susah gak nak kontrol meka berdua nie.. sorang ok sorang lg lepas kemana..hehehe


ni mak pantin yg tersangat sibuk mlm tu..sedang mengagihkan party pack...


i & azie ... cuns nyer ko azie.. geram tgk kulit muka azie licin jer.. cam telur dikupas...

Afiq..baru lepas mamam kek hehehe....

Batrice yg agak supan gitu..baik jer dia...

mommies... iza, hirda & zana... bertemu jugaks kitakan zana...

ni pestime i ketemu sama sham & cik.linn...comelnya ko linn...hirda & zana yg bzs begossipping hehehe....bila anak2 ku dah muka camni & tuan umah dah cam dibawah tu ...kami pun minta izin untuk pulang hehehehe

(sorry sue...gurau sajork..ni danish punya kerja)

yg ni pun danish ounya kerja gak..khas tuk kamu linn...


lepas ni sapa yg nak berbash2 jgn lupa undang kami kay....

3 comments:

As said...

kak jue... baru 1st time jumpa akak... x sangka.. so chumell DnD... baik jer...
sorry la kak.. x sempat nek menyembang... almaklum la... sy bz ngan anak² n x sihat...
Thanks ya present tuk Adriana... dia suka sgt... sampai tido pun pakai... heheheh

☆ lieya latif ☆ said...

seronoknye tgk...rugi lieya tak dpt join time tu...takpelaa dibash lain harap ade jeki....kak jue pun ramai le dpt jumpe geng bloggers for the pes time kan....lieya pun tak jumpe lagi cik linn n azie ....tingin nak jumpe die....asek2 takde jeki...he he he he

comelnye dalila pakai rambut palsu....kiut!!!

~~ciklinn~~ said...

kak jue.... taksangka tau dapat jumpa akak.... kecikk jer kak jue nie.....
adehhh comellah sgttt aku kak....dah tuolah takder makner nyer comeiii