Thursday, April 16, 2009

Adik dah sihat

Alhamdulillah.. Dalila dah sihat cuma der sket² selsema jer lagi...

Yang penting dia dah bleh mkn & minum susu mcm biasa pg ni pun dia dah habiskan semangkuk coco crunch... suka mama tgk dia mkn & yang paling mama senang hati dia dah bleh borak², gaduh², bebel² cam selalu...

kalo dah sihat camnilah dia...mcm² aksi getiks dia buat yg tak tahan tu siap pakai lipstik..habis dia punggah beg makeup mama...

10 comments:

Mimi said...

Alhamdulillah..Dalila da sihat...nnt minum air masak byk2 tau Dalila..take care

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

mesti kau dah lega kan dalila dah sembuh.. senang hati bila dia dah boleh nak makan, bercakap..

aiyoo sempat tu pakai lipstik.. hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah...dah sihat.....muel2 tgk mulut dalila merah tu ingat kan tak okey lagi, rupe2nye lipstik yeak...he e he he leh geng ngan mia laa nieh...kuat melawo!!!

Mrs. Hasanif said...

syukur..lega dgr

As said...

Alhamdullillah dah sihat dalila.. kemain lagi muka epi tuh.....
siap pakai lipstik lagi

Umi Aida said...

alaa comeii nyee dia b'lipstik hhehehe

yong ibu chem said...

adik demam? soriiii auntie tak sempat nak jengah b4 ni..

dah sihat dah ye..alhamdulillah..

tu dia..bila dah sihat..pose cute punya!

kak, geram lah tgk pose2 mimik muka dia tu...kiut bonar!

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

WALOPUN BARU JER LEPAS SAKIT, TAPI DALILA NI MANTAIN TEMBAM KAN JUE..GERAM TUL NAK GIGIT2 PIPI DIA..
ALHAMDULILLAH..GOOD GIRL..

Ani said...

Salam,

Tumpang iklan....

Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing.

TQ...

Hirda Ibrahim said...

eh aku rasa aku dh tinggal komen kat entry ni.. ni sure aku save x masuk ni... cheh..penat le aku menaip...

sib baik ko explain dalila pakai lipstick. aku ingat mulut dia pecah sampai keluar.... hehehe

Alhamdulillah dh sihat dia...
mesti kecoh balik umah ko now kan?

re: drawing board tu aku beli kat ikea. ada dua side. sebelah white board, belakang dia black board for kapur. ko leh beli satu gulung extra paper for conteng2 & letak kat situ gak. tapi aku x beli pun. x yah. x penting.
marker2 tu pun kat ikea gak. tapi aku advice x yah le beli marker2 tu. x sampai 2 hari dh nk habis dh dakwat. better beli artline punya.
price rm99.