Wednesday, April 8, 2009

7 thn sudah kan..bang


yer 7 tahun sudah usia perkahwinan kitakan bang...

Alhamdulillah... rumahtangga yg kita bina atas dasar cinta kekal bahagia & harmoni.. gaduh, majuk sket² tu adatlah kan...

Abang adalah seorang insan yg bernama suami yg cukup sempurna buatku...hanya abg yg memahami diri, sabar dgn panas baranku & layan akan kepala ting tong ku... terima kasih abang...

kehadiran sepasang benih cinta kita..menyempurnakan lagi kehidupan kita... semoga kebahagiaan ni kekal hingga ke syurga...abang taukan kita mmg x leh hidup tanpa abang....semoga kita berdua dipanjangkan usia agar dpt menghabiskan sisi usia bersama

I love U soo much & thank youuu for everything.......

this song dedicated especially for abang...

Ku membenarkan jiwaku
Tuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Tuk bersama kamu
Dan diriku untuk kamu
Belum pernah ku merasai begitu
Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu
Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu
Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Tuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu
Ku membiarkan hatiku
Tuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Tuk tatapan kamu
Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku
Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Tuk dirimu
Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu
Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja
Ku mahu dirimu
Bahagia tuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna
Aku fahami aku bukan terbaik
Tuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku
Hanya satu
Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Tuk dirimu
Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu



15 comments:

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

Happy anniversary jue & hubby. semoga jodoh kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat.. dah 7 tahun yer.. mimi plak tahun ni masuk 6 tahun..

Hirda Ibrahim said...

hepi anniversary jue & hubby.
pejam-celik, pejam-celik dh 7 thn kan?
ko punya anniversary 08 april. aku punya DATING anniversary 09 april.
aku pun dok plan nk buat special entry about 09 april.
dok godek pic lama2 ni. yg sure aku rs laki aku x ingat pun 09 april..cheh..
yg dia ingat anniversary kami 09 december je...sungguh LELAKI kan? ;)

MamaAliffAysraaf said...

Dah anniversary ker? Wah..wah..cepatnya masa berlalu, mcm semalam jer pegi Segamat bersama Nawi(sekarang suamiku), Wani & Kak Ina.

he..he..he..he....

Mimi said...

Happy Anniversary to you and hubby..semoga rumahtangga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..ameen..
Alhamdulillah da 7 thn ye...saya thn ni baru nak masuk 4th anniversary..

☆ lieya latif ☆ said...

7 tahun tuuuuuu....tahniah kak jue, semoga perkahwinan ini bahagia selama-lamanya.....

hepi anivesari dari kami.....

Aza...As :) said...

Happy Anniversary utk Jue & Hubby :)...eemmm 7 tahun eekk??? Alhamdulillah 7 tahun Jue dah ada 2 orang anak...aza pun tahun 2009 ni masuk 7 tahun kawin....but ALLAH baru takdirkan diriku ini dengan seorang cahaya mata...tapi...apa2 pun ALHAMDULILLAH sgt2 ;)

ILA said...

Epi Anibeseri...Alhamdulillah dah 7 thn melayari bahtera bersama

Semoga berkekalan hingga keakhir hayat..AMIN

~~ciklinn~~ said...

linn doakan jodoh kak jue berkekalan hingga akhir hayat.... aminnnnn..

linn pun thaun ni 7 thn..

Umi Aida said...

Appy anniversary jue! moga happy2..sokmo!

Sham Ummi Echa said...

hepi 7th anniversary jue n hubby..
semoga jodoh brkekalan..

re : paksa jer hubby gi genting dnd da besar da tu.. byk rides leh main tau.. x rugi pegi.. anak hepi..kita pon hepi.. hehehhe

Puan Iza said...

Happy 7th anniversary to jue & hubby...semoga kekal bahagia...

Umi Aida said...

anda di tag!

liwaniel said...

happy anniversary...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat

Mrs. Hasanif said...

slmt ulang tahun akak!!! moga kekal bahagia sampai ujung nyawa...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

7 tahun??.. alhamdulillah..semoga diberkati hendaknyer..bahagia hidup bersama suami tersayang dan anak2 yang baik serta comel..