Tuesday, April 21, 2009

xtvt wekend kami


cam biasa every saturday danish ader swimming class. balik jer dr swimming class kami ke opening ceremony school Danish.. Smart Reader Dengkil ni br beroperasi this year.... xder per sgt nak citer jom layan gambar jerlah...
ni sebelum pergi lepak2 kat parking tgu papa..papa p opis dia sekejap....tgk lag cik kak ni siap bermekup bagai...

ni kena paksa ngan mama suh peluk...kalo x jgn harap a...
Danish with SR's mascot....
Danish with teachers & Pn. Shaharina, principal ( yg pegang plug tu)Dalila sebenarnya takut bangat dgn mascot nie..melalak x hengat nyer bila mascot ni hulur tgn nak salam ngan dia.... balik dr SR ni kami ke alamanda bw bak & nenek (bak & nenek ada dtg umah kami...rindu kat cucu) p mkn jer...Keesokannyer Ahad mama kerja.... ptg br keluar bw danish p potong rambut kat Equine...
ni sessi menghilangkan kebosanan sementara tgu papa panas enjin keter... tetiba cik kak ni merajuk...sbb mama x bagi dia pegang kamera...hehehe
majuk sekejap jer...pastu dah senyum gediks balik... dia tau mama dia x herannyer cdia nak merajuk....

13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai....comel gile tgk si dalila merajuk tu kak...siap tekup muke bagai he he he...tapi bagus laaa tak yah susah2 nak pujuk die dah okey...kalo mia n mija jgn harap....jenuh gak kene pujuk die he e h eh he

eii eii best nye danish bergambar ngan maskot tu....same2 kiut lah

Mimi said...

siannyer Dalila merajuk duduk kt tepi jalan tu..tp bagus dia merajuk kejap je..

kalo jumpa maskot, Najeeb pun akan takut cam Dalila..

Hirda Ibrahim said...

heheh cutenya dalila merajuk, bertinggung2 sampai camtu.
betui jue, aku pun selalu kalu hardy buat perangai aku x layan.

uihhh aku rasa rata2 budak2 cam takut dgn apa2 mascot la...

As said...

hehehe.. si dalila tuh merajuk naper...klako jer tgk dia bertinggung kat c2... cantik baju dia.. so pinky.. hehehe.. hmm kak snart reader tuh ok ker? kami nak anto adriana masuk c2 lak... rasanya la... hmm sian si abg kena paksa peluk adik.. hehehe

~~ciklinn~~ said...

alhai tomeii budak majukk.. huhuhh ni kalu linn ada..linn geletek2 budak majuk tu...... hehehehe

itu pompuan kak ... takper.. akak tak tgok aisy lagi.... majuk kalah pompuan

Aza...As :) said...

hahaha....cuteeeenyeerr tgk cik kak sorang tu merajuk...aaalaaa pompuan...mestilah kuat merajuk kaaann dalila kaaaann??? ;)

~Ifa~ said...

hehehe. suka tgk dalila merajuk.cantik la.merajuk la lg.hehe... dalila cantik la rambut dalila tu...

eija28 said...

suke tgk gambar dalila merajuk tu.....

Linda Latip said...

haluuu kak jue :) hehehe bile nk up up gbr party liar maryam tu? hehehe..

~~ciklinn~~ said...

kak jue.... bila nak hapdet.. hehehhehe

kak best sgt2 dpt jumpa tau mlm tu... akak ni kecik jer yer...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

jue, kau hantar danish jer ke swimming class tu? dalila tak join sekali ker?

aku pun plan bila emily masuk 5 tahun aku nak try hantar dia ke SR plak.. nak tengok mana bagus, SR ker Q-dees.. tapi rasanya sama jer kan..

hehehe comel jerk anak dara merajuk, macam ye ye o jer dia tu merajuk, nasib baik kejap jer.. kalau farhan merajuk lama, tapi kalau emily pun merajuk kejap jer..

mama iqa said...

hehe..cute je tgk dalila majuk..tu majuk siap nangis ke ape tu?

sweet la tgk pic 2 badek ni bergambo!

Puan Iza said...

alahai pandainya si dalila tu majuk yea....tapi mama dia lak wat tak tau jer hehehe...pastu elok sendiri lak tu mood dia. Biasalah tu kak budak2 nak perhatian lebih je tu....