Sunday, April 5, 2009

my spinning gasing gurl

ha..kan baru jer semalam aku citer pasal keligatan dalila nie...(aku buat blog tu masa kat opis..aku ot pg smalam)

ptg tu dlm kul 2.30 aku pergi umah pengasuh dia..slalunya kalo aku ot on the weekend, aku akan tinggalkan dia kat umah jiran.. aku sampai jer kakak tu awal2 ckp mintak maaf..memula tu aku cuak lah jugak... korang tgk a nie...

apsal jd camni..??? kakak tu tgh alih2 pasu bunga ..

masa kakak tu nak angkat pasu tu dia duk belah kanan kakak tu...elok jer pasu tu nak landing belah kiri makcik spining gasing ni pun sampai belah kiri tu....apa lg excident a..terbertuh ngam2 kena kat tepi mata tu....

aku xder lah nak marah kat kakak tu ..aku tau dia bukan senghaja...

7 comments:

Mimi said...

alahai siannya Dalila..mujur tak kena mata..syukur..

Precious said...

Eksiden does happen. Asal saje kita diberitahu. Jangan main sorok-sorok, tak pe le. Nak buat cam no.

Hirda Ibrahim said...

sib baik kena tepi mata.
aku cukup seriau kalu kena part2 muka ni... hehehe...
jatuh saham ko...
tapi sikit je dalila, nanti hilang le parut tu.

ko kerja semlm jue?? aku pungggg....
aku rasa cam nk terlondeh kain (walopun aku x pakai kain). coz kelam-kabut gila. mcm2 nk kena settle. sib baik laki aku off leh tlg jg hardy. aku pi kerja pkl 2-5.

~~ciklinn~~ said...

alahai ciannyer dier.....seb baik tak kena mata...

yerlah budak2 kan....huhuhhuh

Zanna_MamaBatrice said...

dalila oh dalila
mmg ligat ler anak dara ko nie kak

betul gark...x leh gark nak marah pengasuh tu...bebudak nie x leh nak jangka kan.....xpelah, sikit jer tu dalila kan.....

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

ya allah seramnyer tengok.. mujur tak kena mata.. apa pun jangan lupa sapu ubat, biar tak tinggal parut

eMMa@iKKa said...

nasib baik kena sipi jer..kalau kena betul-betul tang mata..mau meraung aku..bukan anak jer yang meraung..mama nyer pun meraung.tulah nak marah tak sampai hatikan..sbb tak sengajakan..