Wednesday, December 3, 2008

My sexy litle girl..

Aku yg lama menyepi...ohhh masa begitu mencemburuiku....

Kalo entry sebelum ni adegan menenenkan bear antara aksi yg agak kurang sopan dari nak dara genit ku ini.... korang tgklah pic kat bwh nie....



Semua aksi ni dia buat sendiri tau.....aku suh dia diam sat aku p ambik kamera.....masa ni dia sebenarnya tgh mkn eskrem...tgk a mulut berlemuih tu..... aku plak tgh menyusun baju yg dah lipat... dalila ni mmg pantang nampak aku menyusun baju...dia mmr terlebih rajin nak tlg angkat bw masuk bilik... slalunya dia akan angkat yg besar² dulu..so yg kecik aka spentot tu semua last lah.... dia angkat letak atas katil.. so aku susun jerlah... tukang angkat dah adakan... tgh aku leka menyusun sekali aku toleh blakang nak ambik yg next nak susun tgk.. dia dlm usaha memasukkan 2 spentot danish yg aku dah siap gulung dlm baju dia... pastu dia ckp kat aku " mama tetek kakak" aku terkesima sekejap....pastu aku bantai a gelakkan dia.. gedik tuikan...


tu..lukisan abstarct kat dinding tu pun kojer dia jugak lah tu....




Pic bwh ni xder kena mengena ngan tajuk...tp cuba korang teka apa tu...? tu yg color brown tu... itu adalah teddy bear... dalila p simpan dlm peties.. aku kuarkan dia marah.. dia kata "bb anas" (baby panas)

10 comments:

~~ciklinn~~ said...

ade2 jerk anak dara ko ni jue..pandailah pulak buat tetek tu...ha tu pompuan takper..ko tak tgok anak laki aku menggayakan tetek.. ngamuk laki aku..

adehh bear duk piti sojukk yerk.. iyerlah ibu nie.... cian bear dalilla kan panas kat luar...

Cik Puan Mimi said...

wakakakaka kelako giler la dalila ni.. ada ker dia berangan nak ada tetek.... heheheh kecik2 dah pandai yek..

kesianya teddy bear dalila kepanasan.. ada2 jer idea dalila nak bagi teddy bear dia sejuk..

pstt peti es baru ek.. kita nampak ler salotape biru tu..

azie(mama auni& erin) said...

hehehe mcm2 betul peel yer....
bear pun leh sumbat dalam peti ais no....keh..keh

lieya_latif said...

kahkahkah kah kah kah...kak jue oiii...bijak tul dalila ni...permikiran matang sungguh....lieya gelak gile2 tau bace citer akak nie.....ha ha ha ha

amboi dalila nak nooo tetek besar yeak...tgu dah besar yek sayang he he he he....

bab teddy dlm peti ais tu lagi kelako....mmg bijak anak ko nikak....jgn sok ade adik...adik die seret gi masuk dlm peti ais sebab panas...kejong karang he he he he

Mimi~Najeeb said...

hihih..mcm2 la Dalila nih..kelakar betoi la anak dara Jue nih..

Hirda Ibrahim said...

LOL... cutenya...
aku rasa dia cok tgk pompuan semua ada breast kan?

hardy pulak kalu nampak aku lipat bra, cepat je dia sebut "tetek mamaaaaa" thats why aku x kan bwk hardy time nk beli bra kat supermarket..malu weihhhh...hahahah

Mama Safiyyah said...

such a cute little girl......

Sue@MamaMaryam said...

hahahaha dalila ni gataiii noo..gurau je tau.. mana dia tau tetek2 nih.. keh keh keh..akak x thn tgk aksi dia.. mcm2 perangai dia ek..

sama cam maryam rajin tolong punggah dlm bilik.. senang kerja..

wanie said...

macam2 keje si dalila ni..kelakar la...kecik2 lagi dah pandai ye

alahai..nanti penuh pulak peti sejuk tu dalila letak teddy bear dia...kena beli kan aircond la untuk teddy bear dalila ni..kalau tak nanti panas..

ummi_assyaima said...

hahahha..klakor laa anak dara kak jue nih..ku dah gelak sakan kt atas kusi nih..hehe