Thursday, December 4, 2008

Tagged ..x der tajuk.


Dpt tag ni dr Niza mama kanda&aqis....mekasih niza...igt kat akak w/pun kita br jumper sekali tu pun dah setahun lepas...bila nak jumpa lagi..??? tulahkan..slalu xder rezeki nak bertemu..

1) Do you think you are HOT?

ermmm HOT ker erk... cuma masa aku kerja kat samsung dulu aku ni kire hot jugaklah....mcm² hal.. ada mamat tu siap kejar aku sampai kat parking bus..aku x suker dia..aku siap leh lari duk sebelah mamat lain..buat² borak...pastu ada plak..yg lalu tepi aku trus hulur no tepon..hehehe..lawak a... tp aku x layan semua tu....x tau napa..akhirnya aku cuma menjawab salam dr en.iwan nie jer.... skang dah jd teman tdur ku... hari² dia kem salam kat aku..yg tukang sampaikan salam sorang mamat india nama dia Saravanan... sampai skang aku & laki aku igt jasa Saravanan nie..besar jasa dia kat kami.... ekekeke

2) Upload a pic of u?
3) why do you like this picture?
sbb perfect...& nice view..

4) When was d last time you eat pizza?
Last 3 weeks...tapau masa lunch hr jumaat kat JJ equine..

5) The last song u listen to?
Aku tgh dgr lagu CT tp tatau tajuk....lagu lama...tu pun terdengar dr pc budak belakang aku nie...

6) What are u doing right now besides doing this.
Berchatting (ym) ngan Da.. mama hanzalah..pasai nak arrange selimut dnd yg aku order kat dia

7) What name u prefers besides yours?
Shalia Irliana..aku dah guna nama nie sebagai nickname aku dah 12 thn..wow..sejak aku mula bercintun ngan laki aku... gabungan nama kami lah.. igt nak letak kat nama anak..tp xder makna lah..

8) People to tag?
Wanie @ mama Irfan
Shida
Azie
Sue
Lieya
(kalo dah buat abaikan eh)


(9) Who is no. 1
wanie ni mama pada Irfan.... memula kenal masa jumper kat Kidzsport setahun lalu... last jumpa masa beday Hardy (kalo x salah la..)..seorang ibu yg pendiam & suka masak kat family dia...

10) No. 3?
Start kenal kat fp.... mother of 2 lovelly daughter...x pernah jumpa. tp slalu borak kat ym..bil akit anak jumpa nie Azie

11) Say something about no. 5
Lieya..jugak kenai kat fp & 1st jumpa kat kidzsport & last jumpa kat beday hardy...ada 2 anak dara ranggi yg takots kucing
12) How about no. 4?
Sue.. mak pada Maryam... member fp/blog pertama yg aku p umah...bertuah ko sue..ekekeke.. jarang jumpa tp sllau borak kat ym gaks.. skang sdg berjinak² ngan perniagaan online...

13) Who is no. 2?
Shida..she is my superior kat opis... tp sporting... ada 2 anak teruna yg sebaya ngan anak² aku...Aliff & Asyraaf... dah kenal 7 thn...lamakan.. semoga persahabtan kekal ke akhirnya...
selosai....

5 comments:

azie(mama auni& erin) said...

ahak hot hot...very the hot..nnt saya buatkan k....

Azie said...

amboi mcm berjanji yer papa & mama dia tue..pki baju merah..anak putih...suke suker

MAMA IQA said...

lama tak jenguk blog ni..bz le kak..lawa la pic tu kak..mmg perfect!

Sue@MamaMaryam said...

hehehe cinta sggh itu mr irwan sama akak..cayalah.. yela sy pun suka pic tu.. chantek ..

Cik Puan Mimi said...

gambar tu menunjukkkan "one happy family"... memang sweet kalau letak kat dalam frame