Saturday, May 23, 2009

Eppy Beday Papa

semalam 22 mei adalah beday papa yg ke 34 ... semoga papa dipanjangkan usia & cepat kaya..leh lah mama tumpang senangnya...hehehe
xder celebration pun... sekadar sepotong kek Tiramisu SR & kuar mkn..
Abg Danish yg hover excited nyanyi lgu beday to you kat papa...

Dalila sedih sbb x pat tiup lilin Abg dia dah tiup dulu..kwang kwang kwang

Bg chance kat adik plak..hehehe


Sungguh berselera dua badik nie mkn....tp x abis pun...

Dalila mkn creame jer..

ni mama punya...Hazelnut Cheese...cake beday papa x closeup pun...kek aku jer beria..hahaha
Selepas acara potong & mkn kek kami keluar mkn...tatau nak mkn kat ner.. kami ker The Chicken Rice Shop Alamanda sahaja... gambo xder..kang org kata aku jakun...hahaha

13 comments:

oli said...

happy birthday to papa DnD

Re: pasal projek tu rasanya tekaan jue dah tepat...nenek saya dulu-dulu pun rajin dok buat...selimut tampal!!![oppsss...terlepas mulut]

ILA said...

Happy Bday To Daddy DnD

Semoga terus bahagia membina keluarga yg terchenta...AMIN

Zanna_MamaBatrice said...

HAPPY BESDAY to your HUBBY kak
semoga di berkati, dilindungi dan di berikan kesihatan & rezeki yg terbaik.......amin

aku suka gambar 3 beranak blow candle tu...sweet oooooo

Shida said...

Happy belated birthday to Abg Iwan..

Hirda Ibrahim said...

hepi belated bday papa d&d...
ye betui kek sendiri kena snap lebih skit..hehehhe

*Azie* said...

hepy besday tue papa d& d..semoga apa yg di impikan di kabulkan amin.

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei to papa danish n dalila...semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihtan yg baik oleh Allah swt....

kak, mmg camtu laa...besdei kita tapi yg tukang tiup lilin sah2 anak kite kan....redha kan ajek laaa hi hi hi

Aza...As :) said...

Happy Birthday to papa DnD :)....kek mama yang nampak lagi menyelerakan...yerlah kan...dah mama yang beli...sure lah cari yg sedap dulu kaaann????hahaha.....

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hepi besday kpd papa D&D!!! moga sihat sejahtera sokmo

Mimi said...

Happy Birthday yg Ke-34 utk Papa D&D..semoga panjang umur dan murah rezeki...

Jue..aku pun kadang2 segan nak amik gambo bila gi kedai makan tapi kalo gambar Najeeb biasa je snap coz budak kan..hihih..tapi kalo nak sekeluarga mmg segan takut org kata jakun..ihik

eija28 said...

Happy besday to Papa DND....di samping keluarga terchenta!!!

As said...

Happy B'day to papa DnD
Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...
sedapnyer kek tuh... amboi.. 2 badek tuh berebut nak tiup lilin erk... sian adik... tp dah dpt tiup ok la tuh....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy besday papa D&D.. sama umur dengan laki aku la jue..

budak2 memang cenggitu, tak kira la besday mama ker papa, dorang dulu yang sibuk nak tiup lilin.. hehehe

aku pun kalau takat gi makan SR, Pizza, Nandos, Mc D, KFC tak de maknanya nak amik gambar, sebab macam ler tak pernah pergi kan.. kalau tempat2 yang jarang pergi, harus jugak aku tebalkan muka amik gambar.. demi update di blog tersayang. kah kah kah