Wednesday, February 25, 2009

Semoga anak mama Aqil Khalish cepat sembuh

Semalam kat kg segamat mama dpt call dr mummy Aqil Khalish.. dlm sendu & tangisan mummy aka adik ipar mama memberitahu Aqil akan menjalani pembedahan membunag hernia (angin pasang) pg ni (24/2/2009). Kesian Aqil dlm usia belum pun 2 bulan terpaksa menjalani pembedahan. Menurut doktor hernia tu terpaksa dibuang secepat mubkin sebab usu Aqil dah turun ke bawah.

Mama x dapat nak lawat Aqil kat sepital hrni sbb mama kat kg. InsyaAllah ada masa nanti mama, papa, abang & kakak akan melawat Aqil yer. Buat daddy & mummy Aqil semoga tabah & redha dgn ketentuan Illahi. Percayalah setiap apa yg terjadi ada hikmah di sebaliknya.


9 comments:

liwaniel said...

mmg sedih dan kesian kalau baby kecik2 lagi dah kena operate...

semoga aqil cepat sembuh ye

Mimi said...

alahai..da type tadi tetba hilang semuanya..

Semoga Baby Aqil cepat sembuh dan pulih dari pembedahan..

kesiankt dia..kecik2 lagi da kena operate..

Jue, anak sepupu saya pun 2 org da pernah kena operate pasal hernia ni..tapi masa da besar ..umur 4 tahun & 3 tahun..

eija28 said...

moga selamat semuanya.........

lieya_latif said...

alahai kesihannye...harap2 baby aqil takde ape2 yg serius....lieya ni bab2 camni laa lieya paling sedih...sian kat baby, dlm hari lagi nak kene operate bagai....harap keluarga baby aqil tabah....

mrs khairul said...

salam takziah dr niza...moga bb aqil cepat sembuh..amin..

[[ yong ibu chem ]] said...

kesian tgk baby kecik kalau sakit..

semoga aqil cepat sembuh..

Hirda Ibrahim said...

sedihnya aku bc jue,
Insyaallah operation tu berjalan lancar & aqil will pulih & active mcm baby2 yg lain. aminnnn...

Cik Puan Mimi said...

semoga baby aqil cepat sembuh.. insyallah

Omar Blanco said...

salam takziah...lindas fots, un saludo desde el Perú