Thursday, February 19, 2009

nilah dia lappy baru aku itew

tarraaaaaa.....................nilah 'baby' baru i
aku bukan nak menunjuk2 okeh..hehehe.. ada yg berhajat nak tgk ..tuk tidak mengecewakan aku tepek a pic kat 'badan' dia ni...
review: selepas 3 hari..ok aku puashati ngan presentation cik.toshi ni. tp ada fening sket la nak paham vista & office 2007, almaklum a kat opis guna windows xp & office 2003... bila dpt yg canggih sket kena a usha sana sini dulu...
cik.toshi aku ni gedabak sket....aku nak yg kecik tu dia kata yg besar a bagus berat sket x mudah jatuh kalo dnd rebut main game...yolah...org nak beli pun dah besar rahmatkan... tp td aku dgr en.sponsor nak beli g satu... nak guna loan company dia..aku ngecek yg kecik sket...brand lain lah kot.. sbb toshiba xder yg kekecik tu...tp rasa cam membaziq pulok...tgk a.. cian lak kat cik.toshi ni kang.... cepat sgt aku jumpa cinta baru..hehehehe..

sorry pic blur..aku lupa nak highestkan quality picas nie...

7 comments:

eija28 said...

cantiklah kak lappy baru akak...class gitu!!!!

lieya_latif said...

cuns kak jue.....bersemangat ni nak update blog selalu ....he he he he.... tu le kak jue, secanggih mane pun gajet kite ... tetap anak2 kite gak nak kaco....lappy hubby lieya dulu, ade jek kesan biskut n nestum, sebab dulu mia kecik2 mmg meroyan nak picit keyboard kat lappy.....tapi tu dulu laa...skrang dah tak heran dah....he he hehehe

Cik Puan Mimi said...

oo baby toshi yek.. comels... ialah jue, mimi pun dah jatuh chenta dengan lappy yang tecit.. tapi cam rasa tak berbaloi jer, sebab conpem kena tambah power kat spec, ialah tengok tulisan kecik2 kan..

tapikan kalau lappy kecik2 ni senang nak bawak travel.. heheheh

*Azie* said...

wah cantik ok..semoga akak rajin buat keje sekolah...hehehe

Mimi said...

lawa Cik Toshi ni..kaler grey ye? pasni rajin2 update blog and blog-hopping k.

Zanna_MamaBatrice said...

cun cun cun
baru ler puas hati nengok cinta hati baru akak nie...

ya betul
zana pun jatuh hati ngan lappy comel2 tu...lagi2 yg mcm2 kaler tu ...adoiler...tp cam tak berbaloi kalu nak beli....ngan anak yg tengah gatal tangan nie...

Hirda Ibrahim said...

jatuh chenta aku dgn cik.toshi ko...

jue,
for aku, aku pagi prefer lappy kecik, senang aku usung kesana-sini.
yg aku guna now kecik, HP, x sure brapa inch. tapi ringan sgt.
tapi dia punya dvd semua kena external la...
x kisah bukan aku guna tiap hari pun.

yg sebijik lg, besar gedabak aku tinggal kat umah. laki aku dok buat cam reta dia pulak... :(

serius aku x suka vista. biasa la dh biasa dgn windows XP, aku dh plan kalu aku beli new lappy nanti (yg entah bila kan???) aku try nk request XP gak... biasala aku kan idup zaman batu..LOL