Thursday, February 19, 2009

cian anak mama demam

budak mucuk bawah nie demam.... since pg semalam..tp aku buat kejam jer hantar dia p nursery..bukan kejam xmo jaga..tp aku really x leh coti..sbb selasa tu aku dah mc.. ptg smalam bw dia p klinik suhu 38.7... sepanjang mlm panas jer badan dia... pg td still panas..aku ngan kering hatinya tinggalkan dia ngan papa... sib baik papa sejuk hati nak coti jaga anak sakit... huhu.. harap papa paham ek... opis aku tu dah tinggal 3 kerat jer.. 1 boss aku.. 1 graphic artist & aku kerani cabuk... sangatlah letih... kerja makin bertimbun..MQA (nama baru LAN) nak buat visit 6-7 march ni tuk accrediate prgramme yg kami jln kan..huhu.. kalao MQA nak dtg mmg x cukup 8 jam sehari kerja aku rasa..ot..? huhu males...documentation mmg tahap membazir lah aku rasa....korang paham ker ek..? mana yg kerja ipts cam aku paham lah kot..
sambung citer dalila..lunch aku balik dia tdo...cian dia... aku blk kul 6 tgk dia dah ok... tgh main game ngan papa dia... Alhamdulillah dia nampak dah sihat sket...

3 comments:

~~ciklinn~~ said...

lor ciannya anak dara nie.....mmg musimlah kot...sana sini demam n batuk..... mkn ubat yer sayang..nanti cepat sembuhh...

mama iqa said...

siannye la dalila demam..musim panas ni kan..senang le kena demam kot..krg air kot..

Cik Puan Mimi said...

kekadang tu memang terpaksa tinggalkan anak walaupun skit, bukan sebab kita kejam jue, tapi kekadang ada lagi benda lain yang kena uruskan..

tak pe la mujur papa dalila nak tolong jaga.. at least ada salah sorang yang jaga anak.. kalau tinggal taska, tentu kita ralat kalau ada apa2 yagn terjadi