Friday, February 20, 2009

Aqil Khalish


Presenting... bb Aqil Khalish.. my 1st nephew in my side lah... sebenarnya bb Aqil nie dah sebulan lahir.. tp mama dia nia baru sempat nak upload pic dia... so skang ni pak lang & auntie dah ada bb...dnd x leh a manja2 cam dulu lagiks.
ni pic masa umur 2 hari...
pala dah mutak..masa ni 10 hr..


with daddy, abg & kakak...
dalila & danish sibuk suh bw balik..hehehe..suka2 hati jerk..


8 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

comel nyer aqil khalish nie...
nama pun sedap....

takpa2 ...dalila WAJIB bermanja2 lagi coz' still cucu perempuan tunggal lagi buat masa sekarang...ngeh ngeh ngeh

Cik Puan Mimi said...

dalila dan danish suh bawak balik aqil??? tu mamanya tak faham2 lagi ker.. nak mintak tambah adik lagi la tu.. hehehhe... cepat jue,kita kena proses sesama ni.. hahahahha

tu kiranya baru sorang la kazen d & d belah jue kan?

*Azie* said...

depa nak adik la tue akak....sbb tue suh bawa balik

Mrs. Hasanif said...

mesti dua badek tu syok kiss bb baru tu kan??? akak dalila dah sihat ke?

Puan Iza said...

sedap arr nama aqil khalish nie...

heheheh...dnd nak adik tu...tu yg dorang suh bw balik tu....

~~ciklinn~~ said...

ha apalagi jue.... tambahlah DnD dah nak adikk tu....

betul cakap zana comell dan sedap nama tu..

[[ yong ibu chem ]] said...

itu satu signal tu kak..

ahaks!

hehehhhhhee

Shida said...

Comelnya baby...