Saturday, February 21, 2009

balik kg..melaka-segamat


InsyaAllah hrni kami nak blk kg... Melaka & Segamat...

Ikut jadual pg ni gerak balik melaka dulu.. tp aku kan ala menantu mithali gitus... dah kul 11.30 am ni pun x kemas brg lagik..en1 dah 2-3 x tegur.."bila nak kemas nie yang.." "ooo kalo balik g awak cepat jer kemaskan..balik umah mak abg hegeh2 jer..dah ptg br nak gerak.." huahuahua..korang jgn jd cam aku eh...

aku cuti 2 har esok ptg blk segamat selasa mai balik cyber ballik.... sejak ada lappy ni mengada2... ckp kat en1 ala kat kg xder tenet a..camna nak cek e-mail, nak update blog..ekekek selama ni hidup jer kan...gatai... nak ambik broadband celcom/digi/maxis, streamyx cam rugi plak.. pasai guna tuk masa o/station balik kg jer.. bukan tetiap hr or minggu pun blk kgkan... kat umah aku ni semua tu free.. nilah kelebihan duk dlm kampus... cucuk jer kat dinding dah der tenet line yg penting FOC ok... so nampak gayanyer kat kg nanti kalo ketagih jugaks..kono lah p cari pot2 yg ader wifi...(kat segamat ader ker ek..???)

8 comments:

*Azie* said...

hati-hati di jalan raya semoga selamat sampai.....

~~ciklinn~~ said...

slamat balik kag... berhati2 dijalan raya...key..

Cik Puan Mimi said...

untungnya kau jue, tak yah susah2 nak pasang streamix, broadband bagai kat rumah kau yek.. aku ni tiap2 bulan bayar RM110 untuk streamix.. sib baik laki aku tolong bayarkan.. ialah dia tau bini dia ni blogger tegar.. tak leh hidup kalau tak de internet.. hehehhee

Mimi said...

untung nyer Jue dpt FOC..
selamat balik kg dan bercuti...berhati-hati di jalan raya..

eija28 said...

bestlah kak jue....ada WIFI erk....free gitu...bestnyer....

Puan Iza said...

Wah! jue...laju jer ko update blogkan....yealah org dh ada lappy la katakan :-)

Tapi untung arrr jue sbb tak yah susah nak pasang streamyx kan....yg free lagi bagus...hehehehe

[[ yong ibu chem ]] said...

best kak..semuanya FOC..wahhh!

hehehehehehe

lieya_latif said...

best ko kak....rasenye letrik n air pun free kan kak.....tu le best kan kalo dok kampus kan....takpe laa kalo kene jadi warden jage student pun, yg penting sokmo free hi hihi hi.....

sonok kak lik kg......pasni update citer kat kg plak...