Wednesday, March 11, 2009

haku tetap nak story..walopun...

dah berlabuk & korang sure tak heran...

tp tuk memori daun pisang kami ler.. for the 1st time kami berjaya membawa & menonton di wayang with dalila..hehehe..citer aper..??? citer pin pin a... sbb citer tu jer kot dialeh dok diam citer lain haku x gerenti a... jom a layan pic sekitar kat sana...

walopun aku p tu kire tahap dah nak basi atp panggung pebun betoi.. sib baik aku dah sesiap beli tiket online awal2.. kalo idak mendongak lah nampak gayanyer...dalila ok.. yg kata seram si danish.. hikhikhik.. semalam danish ckp kat aku..jom mam kita p tgk upin ipin kat wayang lagi... x puas lah tu...

1 comment:

Cik Puan Mimi said...

mimi pun dah pergi tengok upin ipin ni kat pavilion, tapi lupa nak update.. tapi kat pavilion ok lagi, kami beli kat kaunter jer.. dapat duduk atas sekali, sebab hubby beli double seat.. yang kat tengah2 tempat duduk tu tak de palang. senang farhan nak menyelit kat tengah..

mimi pun kalau nak bawak budak2 gi wayang kalau ada cerita kartun or animasi, kalau cerita lain, compem dorang busan