Thursday, March 19, 2009

aku yg serabut, emosi x stabil...

aku tak taulah apa yg dah terjadi & bakal terjadi kat aku ni.... aku semakin jd pemalas segala galanya... kat opis pun mcm x berapa nak fokus ngan kerja, kerja rumah pun aku buat ala kadar jer..masak lg a malas...menaip ni pun bermalas malasan sambil mkn nasi grg kampung laki aku tapau...
blog aku lama dah x update...blog korang aku ada gak p lawat..ada yg aku leave comment ada yg tak sorry eh....
fikiran aku serabut, tp aku tatau aku pikir pasal apa..apa maslaah aku pun aku tatau... aku jd terlebih emosi & yg paling kesiannya anak2 aku lah..silap sket jer aku sure mengamuk...aku jd garang cam lion....huhu...
badan plak rasa mcm kurang sihat jer..aku rasa cam melayang layang...sakit segala sendi, tumit, dah 2 hr kepala aku berdenyut denyut nak mkn ponston aku takut kaco period aku....
camna aku nak nak jadi aku yg sebelum ni ..seorang yg active, determined & sentiasa fokus....

10 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

la kak...apsal nie...
hu hu hu....cepat baik kak...
ko stress ke ngan kerja ko kak...
apa kata ko ajak hubby ko gi cuti2...leh tenangkan fikiran....

tu arr...
sama cam zana kak
bila mood x baik...anak jadi mangsa...
hubby pun sama gark...sian depa....

yong ibu chem said...

awat kak? emosi taral stabil ka? ada lah tu hormon tgh tak stabil..

betul kata zana..akak gi holiday!

Jue ~ mama DnD said...

-->> thanks zana & yong, hopefully mode & kesihatan akak cepat lah recover.. tulah hubby mmg ajak p jenjalan...nak suh akak rest...tp akak yg suh tgu dulu...

eija28 said...

akak kena byk rest!!!g holiday....tenang2kan fikiran...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kener terapi ni..p spa ker??..atau pun p holiday kat pantai2 tu..tapi p waktu org tak ramai lagi ler..

Hirda Ibrahim said...

aku pun kngkadang camtu...
nak2 pulak now aku tau this yr company aku x kasi increment. laaaagi la aku malas...

aku rs ko stress tu...
ko kena pi bercuti kat mana2, enjoy urself..

Cik Puan Mimi said...

kau stress tak jue.. tak pun perubahan hormon tak.. agak2 kau preggy tak??

aku masa 1st time preggy kat farhan memang dpat penyakit2 macam kau tulis tu. hehehe

Mimi said...

napa Jue..jgn stress2...gi amik cuti 2-3 hari..pastu bila da rasa better baru masuk ofis..
err..da buat HPT tak? mana la tau kan..

Jue ~ mama DnD said...

thanks uolls... aku syg korang.. w/pun ada yg aku x pernah jumper...aku x preggy a.. aku tgh peyot nie..jiwa kacau huhu...aku akan motivate diri..lawan segala kemurungan yg aku hadapi...

lieya_latif said...

nak peod kot kak.....kene gi cuti2 ni kak.....tenangkan fikiran....