Wednesday, March 11, 2009

daku yg semakin tue...

7 Mac 2009 genaplah usia aku 33 thn....aku bersyukur kerana masih dipinjamkan nafas ini dalam kehidupan yg sunggu bahagia bersama suami & anak2 tersayang. Semoga kasih sayang kami kekal selamanya. Masih byk yg ingin ku gapai dlm mengejar impian hidup....semoga bertambah ilmu di dada & bertambah utuh iman ku..Amin.

Tiada sambutan istimewa sempena hari lahir aku ni... laki ku itew bukan nyer jonis yg romantik2. aku x kesah pun... yg penting dia x lupa...pepagi hr sebelum aku p kerja sabtu dia duk nyanyi lagu Imran ajmain tu..'selamat ulangtahun sayang' aku yg lupa... dua tiga kali dia ulang baru aku reliazed beday aku... sabtu mlm tu dia bw kami sekeluarga mkn kat Thai cuisine kegemaran kau kat Puchong Intan. Ahad x kemana2 pun p pasar jer & bermalas malasan di rumah.. senin ptg kuar p Jusco papa blanja kami mkn kat KRR...oklah tu.. hadiah dah dpt awal2 hrtu cik toshi nilah..hehehe

oh lupa..sebelum p mkn kami p kedai kek order kek beday danish next week.. cam biasalah anak teruna aku ni ptg kek beday kat school... pastu p cr brg tuk guddies dia..simple jer..jgn xder org kata..

14 comments:

*Azie* said...

ya allah..akak maafkan azie lupa la akak.maaf yer..apapun epy belated besday wat akak moga Allah limpahkan rezeki akak sekeluarga & sentiasa sihat amin...

yong ibu chem said...

happy birthday kak jue........ !

semoga akak dikurniakan kehidupan yang bahagia dan sentiasa di bawah lindunganNya....

kak, kira lomantik gak lah tu..cik abe siap nyanyikan.auwww!

Umi Aida said...

appy besday mama jue..

Semoga pjg umur dan dimurah kan rezki.. bahgia besama anak2 dan suami..

lieya_latif said...

selamat hari jadi kak jue...semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu...amin

alah okey laa tu kak, yg penting husben ingat....tu yg syok tu, lagi pun adiah akak dah dpt awal, adiah pun grand....he he he he

selamat hari jadi sekali lagi kak jue

Mimi said...

Happy Birthday Jue...sebaya la kita..hihi
Semoga panjang umur, murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik..ameen

~~ciklinn~~ said...

hepi besday kak jue.... semoga pjg umur.. dan semua2 wish akak tu tercapai.. aminn....

oklah tu kak..apa yg penting??? husben akak ingat tau..

Cik Puan Mimi said...

Happy Birthday Jue.. laa rupanya kita sebaya la jue.. pastu mimi nyer besday 18hb ni.. heheh kita boleh celebrate sesama ni.. amacam??? hehehe

oo besday danish minggu depan yek.. kalini buat gambar apa kat kek tu. nanti jangan lupa tepek gambar tau..

liwaniel said...

happy belated birthday kak jue...semoga panjang umur dan murah rezeki selalu

Mis_hisham & family said...

"Hapy besday to uuuuu...happy besday to uuuuu..hapy besday to jueeeeeeeeeee happyyyyyyy besssdayy tooooooo uuuuuuu.." semoga panjang umur, sihat selalu dan sentiasa dirahmati ALLAH s.w.t

Puan Iza said...

happy belated besday.....semoga pjng umur & dimurahkan rezeki....

Mama Safiyyah said...

eppy belated bday....you've been tagged... :-)

aimi @ kamalina said...

salam singgah.. happy besday..sebaya kita rupanya... hubby saya pun jenis yg tak romantik.. tapi ok lagi hubby awak siap blh nyanyi2 lagi... romantik la tu..

mrs khairul said...

kak jue!!! happy belated birthday..moga sentisa happy di smpg anak2 n en somi tercinta..

aduh..cik abg nyanyi???? kalo niza kan rs mcm best jek bila hubby nyanyi kan utk kita......tapi rsnya mcm mustahil lah kak akn berlaku...hahahah

happy becoming besday to danish..be a good boy ye syg..

yong ibu chem said...

re: oh kak, dekat2 lah ye besday danish dgn chem. hari ni yek..14 mac.

happy birthday danish! semoga danish membesar sebagai anak yang berjaya di dunia dan akhirat..amin!