Thursday, October 30, 2008

aku nak buat lelongan....huhu...

keting..keting..keting ...lelong... ada sesapa berminat tak nak jaga budak nie...minggu depan....


baru sat tadi aku citer pasal hfmd yg menyerang bebudak nursery dalila... after lunch sesampai aku kat opis cece dalila call suh aku ambik dia time tu jugak ...masa tu lbh kurang kul 2.40 a... depa kata dah 7 org budak effected. so kementerian suh tutup cece in immediate effect... yg aku risau ni cece akan tutup sampai next week...huhu sapa nak jaga dalila minggu depan...


so kemana dalila lepas aku ambik tadi..????
kat opis aku laaaa... bila dia dtg aku nak wat keje camna..( yg pentingnya nak berblogging camna..kuikuikui)...


Updated:baru 2 jam kat opis mama dia tgk apa dia dah buat...... *sila abaikan meja ku yg berselerak iteww..*

8 comments:

Cik Puan Mimi said...

hehehe terperanjat mimi.. ingatkan nak lelong apa tadik.. hehehe

meh sini pos kat umah mimi, nanti dalila duduk sama2 dengan farhan dan emily.. bior dorang jaga diri sama2. hahahaha..

baik jer dalila kat opis kamu tu jue, kalau si emily, harus takleh duduk diam.. ada jer keroje dia nak ngodek..

psst tak pe la jue, mujur la si dalila tu tak jangjit, kalau tak lagi susah nak jaga.. abis tu apa rancangan jue?? pos dalila balik kg???

lieya_latif said...

ceh...kurang asam la ko kak jue...lelong anak plak die he he he he....ooo skrang ni virus tu melanda lagi yeak....kene kuarantin le taska cenggitu.....ape lagi hangkut ke opis laa jawabnye...suke le dalila dapat stay kat opis mak die he he he he

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..risaunya.. hurmmm jgn la taska maryam kena virus itu.. ohh tidakkkkkk klu sy rasa x leh bw maryam dtg opis.. huhuhu kang satu keja x leh buat.. dah la sy kena guna mata, tgn n TELINGA.. camne tu.... erkk dalila maintain comel..ahaks

azie(mama auni& erin said...

akak nnt ambik cuti@ bergilir jaga..mcmana..kesiannyer..
rep:
bear tue tagkap gmbar jer...mmm mampus pokkai aku kak klu beli kat depa

NAEMAH said...

akak bahaya kan virus tu...nursery anak umi pun kena tutup sbb virus tu...dia tutup bilik si aban je..bilik adik bukak..so apa lg kena la tgglkan si abang ngan jiran...cian dia...

mrs khairul said...

alah sianya gegirl kena ikut mama p keje & tlg mama wat keje eks..sabo jelah kak..nasib baik dalila x kena HFM tuh kan

MAMA IQA said...

sib baik dalila tak kena jangkit kan kak..takpe le..amik la cuti..blh la rehat2 skali..hehe

Puan Iza said...

Salam jue....oooo ingatkan lelong barang tadi, rupanya nak cari org jaga anak yea...
hehehe kena lah mama dia bawak kat ofis yea...ok lah tu, leh tlg mama siapkan keje :-)