Tuesday, October 21, 2008

arrrgghhhh...mama perlu ada sesuatu yg baru...

mana leh thn kan syik baca blog org lain jer... aku pun nak jugak ada blog sendiri...aku pun try & error lah register...dibantu jugak oleh ms.boss..mekasih shida...
so nantikan corat coret bebelan leteran rungutan pujian ku nanti..........

3 comments:

Shida said...

Tahniah, dah berjaya, lepas ni boelhlah tambah cbox utk chatting....

Sue@MamaMaryam said...

yeyeye tahniah.. marilah sama2 memeriahkan dunia blog plak...

Hirda Ibrahim said...

jue,
aku terbc komen ko dlm blog mimi...

ni nk buat pengakuan ikhlas ni..
"BROWNIES ITU AKU BELI" on behalf of mimi. aku x ingat apa address blog dia. coz tukang buat brownies tu dok area2 SA. mimi mintak tlg dia hantar kat umah aku.
kiranya aku ni tukang tolong bwk le.

kalu aku yg buat tu memang kagum weiiii... aku FAIL bab2 membake2 ni... hahahhaha...

ps: serious aku suka baju dalila. mana ko beli? wahhh tanya soklan mcm ada anak pompuan ni... heheheh