Wednesday, February 10, 2010

H mana..?

hehehe..ambik tajuk ala ala sue...(jgn saman i yerk cik sue)

sejarah.. (ces ambik ayat sue lagik) ni berlaku mlm tadi... dia sibuk mintak marker pen..so mak bg a.. dia p depan meniarap sensorang...ingatkan duk conteng aper...sekali mak p tgk ... wahh..mak kagum...sebulan p skul anak mak dah bleh tulis ABC a..

aik..H nyer mana dik..?
" aik terlupa a.. oklah buat semula lah.. "dia padam semula & tulis balik...
rupanya masa dia nak tulis tu dia sebut A e' Apple, B beh bear, C keh cat, D deh doll, E e' elephant, F feh Fish, G ge girl, H heh house, I ee iglo... dia slalu nyanyi lagu ABC ni...

walopun cuma sampai I mama tetap rasa bangga.... cayang dia...techer di apun ckp dia ni rajin belajar..kalo dlm kelas techer masuk jer.. dia lah yg lari duk depan..& mengaler plg cepat siap..Alhamdulillah...anak mama mmg bijak


semoga adik akan terus bersemangat belajar & jd budak bijak....

5 comments:

♥Azie♥ said...

good gurl...pandai lala tulis ABC

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

bijaknya dalila....hehehe pandai2... clear plak tu dia nulis... maryam plak terus huruf lain...hahaha... sonoknya kan kak..al-hamdulillah anak2 kite bijak..

Mummy Aqil said...

pandai nye anak mama ni. bljr rajin2 tau..

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah....budak bijak nie...mau tak bangge kan kak...kalo lieya pun harus laju capai kamera snap2 hik hik hik

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ooo mesti la bangga jue.. anak pandai tulis dalam umur yang sebegitu muda.. orang dulu2, umur 6 tahun baru pandai tulis.. ni anak kau baru nak masuk 4 tahun dah pandai tulis.. mesti la kita rasa bangga kan..

apapun keep it up dalila..