Monday, July 20, 2009

halo tuan umah....

Huhuhu

Tiada alasan sebenarnya kemana & kenapa daku menghilang… yg pasti daku mcm hilang mood nak berblogging… rasa malas sgt.. bukan sekadar nak hupdate blog.. blog uolls pun I x p jenguk.. minta maaf sesangat.. sure daku dah tertinggal byk cerita ceriti uollskan….kat opis mmg x kose sgt nak bukak blog..g pun tempat x sesuai…blk jer umah.. jeling nb camtu jer..nak on nb pun x kose..kalo on pun daku x terpanggil nak sentuh… huhu kejam tulkan… skang ni tgh pujuk diri sendiri….hahaha…

Sebenarnya byk peristiwa yg x sempat lg daku nak abadikan di sini… korek sket sket jerlah… t kalo roh rajin daku dah dtg cam biasa daku hupdate segal aciter basi tu eh…

Dah lah tgh malas kabel kemera plak hilang tatau daku dah campak mana..tu yg lg bejaman x hupadate blog… citer kosong x der gambit x syiok lah kan… so smalam p sunway pyramid sambar Multi-Card Reader... leh guna tuk hp & camera sekali..g senang…
harap2 lepas ni daku akan bersemangat cam dua badik nie....

6 comments:

mama iqa said...

kalau angin mls dtg..mmg berhabuk blog kite kan..hehe..sama la kite

~~ciklinn~~ said...

kak jueeeeeeeeeeeeee aku merinduimu...... akak sihat ker? lama linn tunggu aka hapdet... huhhuhh

mmg kak..linn pun kdg kalu penyakit M dah menjelma semua2 malas.. lor...

Mimi said...

akhirnya berupdate jugak...lama tul Jue 'menghilangkan' diri..

As said...

kak sama la kami.. dah x tau nak hapdet aper... & malas pun satu ke halnyer..heheheh
p sunway ...bila..kami pun p gak.. siap dpt belon j co masa p... sama la

Puan Iza said...

kak.....nape lama tak update...rindu niehhh :-)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ala jue, jangan kata kau, aku pun sama malas nak update.. kat opis aku blog kena block, so leceh la kan.. kalau nak bukak kat rumah kekadang tak sempat..tu yang aku pun dah lama tak update blog dan tinggal komen kat kawan2