Tuesday, June 23, 2009

Selamat Ulangtahun Sayang...'Nur Dalila Tasneem'

Selamat ulangtahun sayang…


eppy beday to our beloved princess Dalila yg ke 3 thn… semoga anak mama menjadi muslimah sejati & berjaya di dunia & akhirat… papa, mama & abang sentiasa mendoakan yg terbaik untuk Adik… kami semua sayang Adik satu dunia…
Tersentuh naluri keibuan mama pagi ni bilamana sampai jer depan pintu nursery kawan² & teacher Dalila...menunggu depan pintu & bersama² menyanyikan

“happy birthday to you…. happy birthday to you…..happy birthday to Dalila…. happy birthday to you..”

Huhu… mama plak yg rasa sayu sgt…Dalila plak cam xder perasaan sajork…

This year birthday…Dalila suka sgt ngan theme Barbie.. sesemua benda nak Barbie.. pagi td minta nak pakai baju Barbie…yg ada baju Barbie pun baju tido..huhu… sib baik hr sabtu hrtu ada belikan dia buku sticker Barbie..pujuk dgn buku sticker tulah… semalam request ngan papa dia nak hadiah Barbie…semuanya Barbie…

InsyaAllah mama akan tempah birthday kek Barbie tuk Adik eh… mama, papa minta maaf yer..coz sampai hrni x buat per per persediaan pun pasai beday adik nie.. bukan lupa.. tp tumpuan papa, mama lbh pada masalah lain.. sorry eh adik…

no beday bash yg grand²... mcm biasa potong kek beday ngan kawan nursery dia.. tu pun belated ke minggu depan sbb minggu ni fikiran papa & mama kemengongan sket...

25 comments:

oli said...

happy birthday NUR DALILA TASNEEM...
semoga happy selalu dan sihat selalu!!!

Nadra Farissa said...

happy birthday dear!! wish u all the best.. tak penting bash beso.. asalkan mama dan ayah ada disamping dia.. surely dia akan happy..

~~ciklinn~~ said...

hepi besday sayang... semoga pjg umur murah rezeki dan jadi anak yg berjaya dunia akhirat... aminnn

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday dalila
wah...kongsi besday ngan auntie ler...
semoga dalila jadi anak yg terbaik dikalangan yg terbaik

daku sambut besday ngan demam ler kak...hu hu hu

juhasni said...

happy birthday Dalila ...semoga panjang umur, murah rezeki dan menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat ....amin

Shida said...

Ohh...Dalila dah genap 3 tahun yee....bestnya.

Semoga terus kekal cute!

Mimi said...

Happy Birthday Dalila...semoga ceria sentiasa, dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki..ameen..

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei dalila sayang...dah besar dah die yeak....semoga menjadi anak yg bijak, sihat dan solehah yeak.....

wah nak theme barbie yeak kak jue...biase laa ..tu laa kalo perempuan...ikut kan aje, yg penting die hepi kan kak di hari special die .....

Mis_hisham & family said...

wah..samalah tarikh besday kita dalilah. hari ni besday untie miskiah yg ke 32 n wedding aniversary yg ke 9 hehheeh...happy besday dalila...

As said...

Happy B'day Dalila... Moga jadi anak solehah... semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...

Umi Aida said...

appy besday dalila...
semoga makin comel.. mkin pandai.. makin cun!

eMMa@iKKa said...

Happy 3rd Birthday Dalila!!! Dalila pun sama mcm Trisyia..sekrang nie tengah giler kan Barbie..pantang nampak item Barbie..harus ku beli..hehehehehe:)

Sham Ummi Echa said...

hepi 3rd besday Nur Dalila Tasneem. moga jadi anak yg solehah dan sihat selalu. mama sila cepat beli kek barbie tu yer.. dalila da x sbr nk potong kek da tu..

** yUs** said...

budak comel ni dah 3 thn..nnti minta mama buat birthday party kat apartment k..hihihihi dapat lah rasa kek barbie nnti...

Puan Iza said...

Happy besday to Nur Dalila Tasneem...

semoga pnjg umur, sihat selalu dan happy selalu...:-)

ingat pesan mama dan papa yea..:-)

ooo dalila pun minat barbie gak yea...so, mama kenalah beli kek yg ada barbie pasni :-)

eija28 said...

happy 3rd besday dalila...moga menjadi ank yg solehah...peminat barbie yerk....

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

heppy 3rd besday princess dalila..semoga sentiasa dibawah lindungNya..

psst..jannah sampai kini tak dapat2 patung barbie tu,,abah dia kata NO!!!

mrs khairul said...

happy 3rd beday dalila...moga jd anak solehah, ceria & sihat selalu..ooo beza umo tak byk lah dgn kanda..

sukaaaa tgk dalila posing..suma cantik2..ye lah org pun lawa kan kak... :)

liwaniel said...

happy birthday dalila...semoga jadi anak yg solehah dan jadi kebangaan papa dan mama...

Hirda Ibrahim said...

hepi belated bday dalila..
jue, aku br tau dalila lg tua fr hardy. aku ingat dia muda (bulan) fr hardy. hehehe..

yer la ko, kalu aku pun aku yg berdrama air mata depan nursery tu... sebak ko anak dh besar...

yong ibu chem said...

happy bday dalila...

semua membesar sbg anak yg sihat..dan berjaya dunia dan akhirat..aminnn

Mummy Aqil said...

heppi belated bday kakak lala.. aqil ade hadiah utk kak lala.. nti aqil dtg umah k..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

maafkan aku jue, disebabkan kebzian aku tak sempat nak meng"wish" anak dara kau.

happy belated besday dalila.. semoga jadi anak yagn baik dan berguna..

baru aku tau nama dia nur dalila tasneem.. aku ingatkan nur dalila jer.. aku minat giler nama tasneem, maknanya pun bagus sangat

oo suka barbie yer.. emily plak suka dora

juhasni said...

jue...amik award kat blog i

*Azie* said...

selamat hari ulangtahun dalila..moga kamu menjadi anak mama & papa yg solehah... amin