Tuesday, May 25, 2010

Award & Tag

Terkejut dpt award & tag ni dari Sue mekasih Sue.. masih ingat kat akak yer.. maklumlah blog pun dah berkulat...

Soalan-soalan kepada penerima anugerah:

soalan 1 : 3 names in your message inbox,hp ke social profile ? En. e1 (sms), mead johnson (sms) & Dr. Firas (email)

soalan 2 : Your main Ringtone. Wanita by Dato’ CT

soalan 3 : What u did at 12 last night? Teman dalila mengaler

soalan 4 : Who was the last person you went out with? where? En.e1 n DnD..last saturday..celebrate beday papa

soalan 5 : The colour of the T-shirt you're wearing now. Black & red

soalan 6 : The last thing u did…breakfast sphagetti n nasi goreng & neslo

soalan 7 : 3 of your everyday favorite items..ada 1..tp biarlah rahsia

soalan 8 : The color of your bedroom. krim tp dah x mcm krim ...coz too may mural...

soalan 9 : How much money in your wallet now? 2k..En. e1 just gave it to me yesterday…

soalan 10 : How's life? Alhamdulillah…semuanya ok….

soalan 11 : your favorite song.. Yank from wali..feberet Danish oso

soalan 12 : What will you do next weekend? Likk ampong..Segamat…nak soppink baju raya…

soalan 13 : When was the last time you saw your mum. a month ago.. rindu kat mak...

soalan 14 : where is she now? Segamat

soalan 15 : when was the last time you talked to your parent? semalam…

soalan 16 : Who is the last person that talked with you last night? En.e1

soalan 17 : where did you have dinner last night? at home

soalan 18 : The last surprise you got. last week… Danish belikan mama dia nasi goreng pataya kat kantin sekolah agama dia.. bawa balik semata² tuk mama dia ni… xdelah sedap sgt.. tp mama dia terharu hingga bergenang airmata… dia beli guna duit blanjer dia tau...dia sanggup x mkn demi nak bw balik tuk mama…

soalan 19 : Last thing you borrowed from your friend. Tumpang washing machine jiran.. sbb I punya tgh sakit hehehe…mr papa otw tuk betulkan…

soalan 20 : Who is your bf/gf or husband/wife? En.e1 lah

soalan 21 : what do you feel now? serabut kerja byk...x tau nak buat yg mana dulu...tp sempat g buat tag ni hahaha
soalan 22 : wanna share with who? laki ku

soalan 23 : who knows your secret? Suami ku yg terchenta

soalan 24 : they keep your secret? Of course…

soalan 25 : Are you angry with someone? i manusia biasa...bukan malaikat..sure lah ada rasa marahkan...

soalan 26 : what do you order at McD? Spicy Chicken Mcdeluxe

soalan 27 : The last time you felt so sad.. last week bila dpt tau rating assessment I turun dr thn lepas… n bonus pun x berapa nak lebat.. neway Alhamdulillah…

soalan 28 : mahu tag? mau.. tp x tau nak tag sapa... so sesiapa pun buleh memanjangkan award & tag ni....